Detalji projekta

termotehničke instalacije, klimatizacija, instalacije vodovoda i kanalizacije, sprinkler instalacije

  • VRSTA OBJEKTA Noćni klub
  • ADRESA Trg Gaje Bulata bb
  • KLIJENT Big Bass d.o.o

Izazovi projekta

Staru kino dvoranu je trebalo prenamijeniti u multifunkcionalni prostor koji će biti noćni klub i moderna dvorana. Najveći izazov je bio odabrati klimatizacijski i ventilacijski sustav cjelokupnog prostora koji će zadovoljiti potrebe kluba s kapacitetom do 1000 ljudi, koji moraju imati svjež i klimatiziran zrak. Pritom je trebalo optimizirati rješenje s obzirom na investicijske i eksploatacijske troškove.

Proces izrade projekta

Izradi projekta se pristupilo odgovorno i promišljeno s obzirom da se radilo o projektiranju svih strojarskih instalacija u prostoru od 800m² koji je podijeljen na nekoliko razina: centralni plesni podij, uzdignute VIP zone i galerija s barovima.

Realizacija projekta

U suradnji sa investitorom, arhitektom i svim uključenim stručnjacima, projekt je uspješno priveden kraju, te je grad dobio impresivan i moderan noćni klub u kojem se posjetitelji, s obzirom na namjenu prostora, osjećaju ugodno i sigurno.

"Naši ciljevi zadovoljan naručitelj, suradnik i zaposlenik stalni rast, razvoji usavršavanje odgovorno društevno ponašanje u skladu sa politikom i zaštite na radu i očuvanja okoliša"

Denis Peruzović

dip. ing. str. Vlasnik i direktor